Ilse de Dobbelaere-Woets

‘Oprecht en met respect zijn voor mij belangrijke uitgangspunten bij het bijstaan van mijn cliënten, het contact met wederpartijen en collega’s. ’

Als gespecialiseerd advocaat, tevens erkend mediator, op het gebied van het personen- en familierecht kan ik daadwerkelijk iets betekenen voor mensen in een zeer ingrijpende periode van hun leven waar emoties vaak hoog oplopen.

Cliënten hebben er behoefte aan ontzorgd te worden zodat de enorme berg waar zij zich voor geplaatst zien iets eenvoudiger te beklimmen is. Ik neem mijn cliënten bij de hand en samen proberen we tot een oplossing te komen.

In de door mij gevolgde specialisatieopleiding, welke voorwaarde is om lid te mogen zijn van de nederlandse vereniging van Familie – en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), is er naast aandacht voor de juridische kennis ook veel aandacht voor het omgaan met emoties en het vermogen om deze te kunnen stroomlijnen en scheiden van de juridische aspecten die een rol spelen.

Mijn insteek is altijd om te proberen via overleg tot oplossingen te komen. Wanneer dit geen optie is zal ik, met respect voor iedere betrokkene, procederen waarbij de jarenlange ervaring op het gebied van personen- en familierecht uiteraard van toegevoegde waarde is.

Werkzaam in deze rechtsgebieden

Ilse de Dobbelaere-Woets heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen- en familierecht
  • (echt)scheidingen
  • alimentatie
  • zorg- en omgangsregelingen
  • boedelverdeling
  • ouderschap, erkenning en gezag

Deze registratie verplicht Ilse elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ilse de Dobbelaere-Woets

Contact
idd@n-advocaten.nl