Daphne van der Peijl

Na de opleiding International Leisure Management afgerond te hebben en een paar jaar in de evenementenindustrie te hebben gewerkt, ben ik bij N-advocaten begonnen. Hier ben ik gestart als secretaresse maar al snel bleek ik de juridische vraagstukken zeer interessant te vinden. Ik ben dan ook gestart aan een opleiding tot Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Inmiddels zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding en ben ik werkzaam als juridisch medewerkster. Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag werk ik aan incassozaken door het opstellen van aanmaningen of een dagvaarding. De andere dag ondersteun ik bij letselschadezaken door het opstellen van schadestaat of schrijf ik mee aan een processtuk. Het leuke aan mijn baan vind ik de afwisseling van de verschillende rechtsgebieden in combinatie met het uitzoeken van juridisch vraagstukken en het contact met cliƫnten, instellingen en organisaties.

Momenteel ondersteun ik de advocaten op vele rechtsgebieden, waaronder:
– Verbintenissenrecht;
– Letselschade;
– Huurrecht;
– Arbeidsrecht;
– Bestuursrecht.

Daphne van der Peijl

Contact
dvdp@n-advocaten.nl