Nathalie van Poucke

‘Ik denk in oplossingen, niet in problemen.’

‘Met mijn juridische kennis ben ik staat om mensen te helpen en die drijfveer heb ik altijd al gehad. Het is mijn taak als advocaat, om in een zaak het geschil in kaart te brengen en tot de kern te komen van het juridische probleem. Hierbij vertaal ik de wet- en regelgeving naar de dagelijkse praktijk. Ik houd ervan om zaken tot op de bodem uit te zoeken en daarbij schuw ik geen moeilijke opdrachten. Hoe complexer de zaak, des te meer uitdaging voor mij.

Ik denk in oplossingen, niet in problemen. Daarom probeer ik iedere keer een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de situatie waarin de cliënt zich bevindt en probeer ik passende oplossingen te bedenken die ik kan voorleggen aan mijn cliënten. Hierbij vind ik het belangrijk om verder te kijken dan enkel het juridische aspect van de zaak. Het belang van de cliënt staat namelijk altijd op één.’

Werkzaam in deze rechtsgebieden

Nathalie is advocaat-stagiaire. Zij voert om die reden een algemene praktijk. Na afronding zal zij zich bij de Orde van Advocaten inschrijven in de diverse hoofd- (en sub) rechtsgebieden.

Nathalie van Poucke

Opleiding
Universiteit van Tilburg

Contact
nvp@n-advocaten.nl